Не струват даже пукнат грош,
твоята душа и тяло,
щом по злато и разкош
във теб е всичко побесняло!
Не влагаш ли в живота си любов,
дори и крал да си във кралство,
оставаш си завинаги суров -
човек живял във самохвалство!
Добри Бонов
7 Ноември 2019г.
гр. София
© Добри Бонов Всички права запазени