Nov 8, 2019, 11:27 PM

Не струва даже пукнат грош... 

  Poetry » Free verse
629 1 4

Не струват даже пукнат грош,
твоята душа и тяло, 
щом по злато и разкош
във теб е всичко побесняло!

 

Не влагаш ли в живота си любов,
дори и крал да си във кралство,
оставаш си завинаги суров -
човек живял във самохвалство!

 

Добри Бонов 

7 Ноември 2019г.

гр. София 

© Добри Бонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??