4.06.2008 г., 11:40 ч.

Не съжалявай 

  Поезия » Любовна
516 1 0
  

Не разбираш ли, че даже и не слушам,

когато оправдаваш се за вчера?

Станалото просто си се случи,

независимо то теб и мене.

 

Възможността пропусната е вече.

Жалко за това, но лош късмет!

Следващата,  може би далече,

днес очаква търпеливо своя ред.

 

Тъй че, ти недей да съжаляваш!

Забрави отминалия ден!

Себе си недей да обвиняваш,

ново утро посрещни със мен!

© Галина Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??