22.10.2016 г., 11:55 ч.  

Не съжалявам 

  Поезия » Любовна, Философска
1362 1 0

Не съжалявам днес за нищо изживяно –

за грешките и прошките,

за щастието разпиляно,

за хубавото и за лошото.

За миговете, със любов препълнени,

за грешките ми, от любов допуснати,

за нощите, в които на звездите

разказвах сънищата и мечтите си.

За сълзите, които съм изплакала,

когато любовта ми си е тръгвала.

За чудото, което съм очаквала,

когато съм горяла в пъкъла...

За неизпитаното съжалявам –

за любовта, несрещната, неизживяна,

за щастието закъсняло,

за всички мигове пропуснати...

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??