12.10.2013 г., 13:52 ч.

Не съм естет 

  Поезия » Любовна
937 0 27

 

 

Красиви думи за раздяла

ти без вълнение редиш,

не съм естет и кимам вяло,

възвишено е сам да спиш.

 

Тъй спи красиво всяка есен,

покрита с пъстро одеало,

сънува славеева песен

и пролет стъпваща във бяло.

 

Прости невежия ми вкус,

че от раздели не разбирам,

горчи ваниловият мус,

нощта е изветряла бира.

 

Харесвам цветните неща,

които крие всяка среща,

да има синьо за мечта

и стрък зелено за надежда.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??