15.08.2008 г., 10:38 ч.

Не съм неродена мома 

  Поезия » Любовна
577 0 11
НЕ СЪМ НЕРОДЕНА МОМА -
с водица да ме задържаш!
Не можеш ме взе у дома -
не искай това, ще сбъркаш!

Не съм неродена мома,
в ябълка да ме намериш!
В живота се справям сама,
недей над мен да трепериш!

Не съм неродена мома!
През кал и помия минавам,
но нощем под стара асма
с щурчета задълго оставам.

Не съм неродена мома!
Повикай ме, тръгвам веднага!
Ще дойда през дива тъма,
в зори ще ме видиш на прага...







© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??