7.01.2015 г., 21:24 ч.

Не съм вещ 

  Поезия
406 0 0

Не съм вещ,

не ме подмятай!

Не знаеш,

неизгасената свещ

скоро пожар ще запали!

 

Не ме подценявай!

Обезценена  скитам в непознатото,

но знам си цената!

Скоро ще ти я кажа!

 

Задкулисни игри, надпревара

в живота колкото щеш,

справедлива съм - не ги играя!

Покварата бяга от мен.

 

Такава съм. Проумей го.

Мога да си отида!

Не съм мида,

мога да плувам с хриле -

нито ще плача,

нито ще се обидя!

Просто  ще се сбогувам!!!

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??