20.05.2007 г., 11:49 ч.

не съм за теб 

  Поезия
1217 1 2

Защо се влюби ти във мен?
Защо казваш, че без мене няма ден?
Защо не ме забравиш
и на мира да оставиш?


По-добре ще е за теб така,
знай, не искам да те нараня!
Но разбери, не те желая
и не за тебе аз мечтая.


Ще намериш по-добра от мен,
с която да започва твоя ден,
която до полуда да обичаш
и в любов да и се вричаш.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??