May 20, 2007, 11:49 AM

не съм за теб 

  Poetry
1233 1 2

Защо се влюби ти във мен?
Защо казваш, че без мене няма ден?
Защо не ме забравиш
и на мира да оставиш?


По-добре ще е за теб така,
знай, не искам да те нараня!
Но разбери, не те желая
и не за тебе аз мечтая.


Ще намериш по-добра от мен,
с която да започва твоя ден,
която до полуда да обичаш
и в любов да и се вричаш.

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??