17.11.2007 г., 19:48 ч.

(Не)Съвършенство 

  Поезия » Философска
604 0 5
Някога
някъде
нямаше свят.
Никакви дървета раждаха плод.
Нямаше огън, а силно гореше!
Нямаше нищо
и това беше
нужно!

Съвършена нереалност... нереално съвършенство.

Сега,
тук (може би),
има свят.

Съвършено несъвършенство!

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??