Не те харесвам, драги мой,
макар причината да е неясна.
Ей така - не си от сой
и просто искам да те фрасна.
Но право имаш да мълчиш.
То пък кой ли ще те чуе...
В девета глуха да стоиш,
че аз опасен съм и буен.
Не ми разправяй за права.
Закона аз го определям.
Ти дай последната пара
и бягай - че сега ще стрелям!
© Виолета Всички права запазени