20.06.2008 г., 7:08 ч.

Не те избрах 

  Поезия
835 0 12
                       Не ме видя, а аз ти се показах -

                       светулка тиха, идваща към тебе,

                       душата си опарих, за да може,

                       от огъня на времето да взема.

                        Не ме позна, когато ме погледна,

                        нощта извика, за да те прегърне,

                        в сълзите ми кристални се огледа,

                        от вятъра в очите ти... измръзнах.

                        Не ме дочу, когато те повиках,

                        гласът ми отшумя, прехапах устни,

                        от болката сърцето ми се скъса,

                        кръвта ми е вината ти. Безвкусна.

                        Не те избрах, съдбата ми изсмя се,

                        простреля ме със своята трагичност,

                        не ме разбра, отказа да останеш,

                        а исках просто аз... да ме обичаш.

                        

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??