30.07.2009 г., 11:33 ч.

Не те обичам 

  Поезия » Любовна
549 0 4

 

Песъчинките разделят се, когато падат,

но в полета са заедно за миг.

Падайки, потъваш във забрава,

със спомен блед за твоя лик.

 

С пясъка в купчинката се сливам,

без да значат нищичко нещата,

за теб съм огледален образ,

просто силует във тъмнината.

 

И ето те с усмивка на раздяла,

когато пясъкът с минутите изтича,

а истината в погледа ти шепне

тихичко „не те обичам”.

 

 

 

Посветено.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??