2.01.2015 г., 16:35 ч.

Не трябваше... 

  Поезия
368 0 2

Не трябваше да прося любовта,
щом така не се запалва огън,
туй куршум е... и преминал през цевта...
за да остави в мен самотен спомен.


Аз ходих по следите на нощта,
не можех да те видя във деня ми..
и сякаш мъртъв бродих по света,
питах страховете ми... ще ме пленят ли...


Но не трябваше да прося любовта,
признавам си пред теб и Бога,
до днес отровата тече си във кръвта...
и аз да продължа напред... не мога!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??