28.09.2019 г., 21:47 ч.  

Не тъгувай! 

  Поезия » Друга
406 0 2

Когато отида си от този свят 

не тъгувай, а погледни зората. 

Усмивка моя ще усетиш там 

и денят ти ще огрява. 

 

Когато вятъра коси разроши 

опитай се да го уловиш. 

Той моята милувка носи 

по пътя смело да вървиш.

 

Красиво цвете като видиш 

наведи се и го откъсни. 

Към устни жарки ти вдигни го 

целувка моя то ще ти дари. 

 

А вечер падне ли сега, 

светулчица ще видиш в мрака. 

Не тъгувай! Това съм аз 

и огрявам пътя ти към светлината. 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Определено няма да ти се размине ядосването, но предпочитам да ви разсмивам.
  • Просълзих се...
    Кети, обаче ще ядеш бой! Още много години ще ме ядосваш мен и другите, но ние няма да ти се сърдим, зощото си ни в 💖💖💖
    Поздравявам те 💖🌹💖
Предложения
: ??:??