2.07.2011 г., 18:15 ч.

Не тъгувай 

  Поезия » Друга
596 0 2
Не тъгувай за мен.
Чуй ме във вятъра,
намери ме във вярата
на онзи врабец,
замръзнал в зимата,
за да литне с лятото...
Не тъгувай за мен.
Ще прелея в атома
на капката дъжд,
ще танцувам в полето,
преди планината
да отнеме дъха ми
още веднъж.
Не тъгувай за мен.
Превърни ме в картина,
прероди ме в мечта.
В песен създай -
не се страхувай!
Тъгата ще мине,
а аз ще остана
обичан докрай!

 

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??