6.05.2008 г., 1:10 ч.

Не търси в мене логика 

  Поезия » Друга
789 0 7

Нощни съмнения мощни.
Аз ли се въртя или светът около мен!?
Откровения, притеснения...
Разбирам се, но не съвсем.

Донесе ми, знам, че е глупаво,
но някъде там, нещо хубаво...
Моят ред е в безпорядъка,
моят лед гори отвъд оттатъка...

Там, където разум и сърце
диктуват си мелодия и текст.
И сякаш мъничко парче
от мен звучи различно днес...

Не, не търси в мене логика.
С нея взаимно се лишихме
и да живеем поотделно
отдавна, отдавна го решихме.

Дневни решения липсващи.
Аз ли тях не ща или те пък мен!?
Движения, кръгове описващи,
от образ смешен, леко натъжен...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??