16.08.2007 г., 17:29 ч.

Не търся любов идеална 

  Поезия
994 0 4


Съществува ли "любовта идеална"?
Онази прочутата, за всеки специална.
Двамата да са неразделни,
с отношения съвършени!
Ако я има...
Кой я познава?
Кой я има?
Дали са само двама?
Трети няма ли между тях?
Няма ли я тръпката от страх,
че някой може да ги раздели
и двамата да нарани?!

Ако я има, аз за нея не мечтая,
искам с теб да съм до края!
Искам постоянно да гадая
с колко още ще си в тази стая!
Тръпката да не затихва
и всичко да ни се усмихва.
Да се дразниме взаимно,
да се гледаме наивно.

Наистина, не искам любовта идеална,
искам твоята, тя за мен е специална!
Искам ти да си до мен във всеки труден момент,
с целувки да ме утешиш
и с прегръдки да ме задушеш.
А когато съм щастлива,
то се подразбира,
че ти си главната причина!!
Благодаря ти, че те има!
Любовта ни всичко взима!
Но си заслужава,
щом сме заедно двама!!!

© Мимзи Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??