3.02.2009 г., 19:25 ч.

Не търся обяснение… 

  Поезия » Еротична
1403 0 23

Не търся обяснение…


Къде съм?
Има ли значение?...
Важното е…
накъде ме водят устните ти…
Бавно…
                бавно…
                               бавно…
Забравям, че времето продължава…
Има ли значение?...
Не търся обяснение… усещам…
Жадно…
                 жадно…
                                 жадно…
И пия капчици вълшебна светлина…
Прииждаш…
оживяват пръстите…
Събличаш всичките ми сетива…
Търсим цялост… омесени в магия…
И преливаш от тебе във мене…
С мощната сила на преоткриване…
И в хаоса на хилядите атомни парчета...
събираш ме във шепи…

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??