Feb 3, 2009, 7:25 PM

Не търся обяснение… 

  Poetry » Erotic
1404 0 23

Не търся обяснение…


Къде съм?
Има ли значение?...
Важното е…
накъде ме водят устните ти…
Бавно…
                бавно…
                               бавно…
Забравям, че времето продължава…
Има ли значение?...
Не търся обяснение… усещам…
Жадно…
                 жадно…
                                 жадно…
И пия капчици вълшебна светлина…
Прииждаш…
оживяват пръстите…
Събличаш всичките ми сетива…
Търсим цялост… омесени в магия…
И преливаш от тебе във мене…
С мощната сила на преоткриване…
И в хаоса на хилядите атомни парчета...
събираш ме във шепи…

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??