4.07.2008 г., 16:25 ч.

не вали 

  Поезия » Друга
759 0 9
 

няма небе

облаци ледени

ръсят във времето

милозливи трошици

внимателство

без сърдечна

ритмичност

без честота

в необятието

сложно

само два реда

неимоверност

се търкалят

по плоската

сцена

на безчувствието

на закърнелия романс

епохалната

вечност

пищи театрално

в пробитата

болка

на вятъра

 

в черна тоналност

с глухонеми

емоции

съжителства тихо

секвенсерът-стожер

на поредната

страст

неизбежна

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??