8.12.2017 г., 8:34 ч.

Не виждам човек щом те гледам 

  Поезия » Философска
255 0 0

Не виждам човек щом те гледам...

но виждам безжизнен, блед труп...

разяждан от хиляди чувства...

разяждан от сутрин до здрач...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??