29.04.2020 г., 10:05 ч.

Не виждаш ли 

  Поезия » Друга
587 0 0

НЕ ВИЖДАШ ЛИ

 

Хей, ти, виждаш ли
ангелите в небето!?!
Какво?
Пак ли халюцинирам!?
Ей там са погледни!
Под черното сърце...
Само мои са си!
Хей, ти, не ги ли виждаш? Кажи!
Вгледай се във Светлината,
Тя очертава им крилата...
Не вярваш ли!?!
Луда ли ме наричаш!?!
Там са! Погледни!!!
Сеят Любов,
защото хората я потъпкаха...
Те за мен са дошли, 
за т'ва не ги виждаш ти!
Халюцинирам ли?
Не ме интересува!!!

 

28 април 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия

П.П. За всички дет' не виждат ангелите...

 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??