28.11.2005 г., 22:49 ч.

Не вярвам.. 

  Поезия
996 0 0
Не вярвам в думите красиви,
не варвам в красотата,мили!
Ти говориш ми неща..
който ме карат да страдам в нощта..
Думите не значат нищо..!
Чувствата са всичко..може би..!
Ти още ме обичаш,мили
Не го отричай зная,че така е!
Не вярвам,че когато се разделят двама,
чувствата превръщат се в измама..
Не вярвам в обичта голяма !
Не вярвам и в твойта изневяра..!

© Александра Методиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??