Nov 28, 2005, 10:49 PM

Не вярвам.. 

  Poetry
1000 0 0
Не вярвам в думите красиви,
не варвам в красотата,мили!
Ти говориш ми неща..
който ме карат да страдам в нощта..
Думите не значат нищо..!
Чувствата са всичко..може би..!
Ти още ме обичаш,мили
Не го отричай зная,че така е!
Не вярвам,че когато се разделят двама,
чувствата превръщат се в измама..
Не вярвам в обичта голяма !
Не вярвам и в твойта изневяра..!

© Александра Методиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??