30.06.2007 г., 1:06 ч.

Не вярвам 

  Поезия
781 0 1

Нима за теб не съществувам,
нима си тръгна любовта
не искам да повярвам,
не си способен на това.

В тази приказка красива,
в таз несбъдната мечта
плени сърцето ми наивно,
обзе изцяло моята душа.

Духовно свързани, макар далече,
мечтаехме един за друг,
а може би не ме обичаш вече,
тогава няма да ти преча.

Нима за теб съм само спомен,
нима отричаш любовта,
не мога да повярвам,
кажи ми, че не е така.

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е!Продължавай все така!
Предложения
: ??:??