1.08.2014 г., 11:05 ч.

Не заминавай 

  Поезия » Любовна
608 1 0

Не заминавай

 

Когато чувстваш неизмерима тъга

и болката  в гърлото ти стяга,

да, знаеш, ще е по-добре така,

но по-добре не заминавай...

 

Когато не знаеш нещо дали ще преживееш,

по-добре не се подлагай на това,

ако мислиш, че без някого не можеш да живееш,

повярвай, то най-вероятно  е така...

 

Ако мислиш, че животът продължава,

знай от мен това си е заблуда,

боли, измъчва те, не преболява

и кошмарът и насън те буди...

 

Извинявай, но наистина не знаеш

кое за теб ще бъде  най-добре,

не избирай сам да се накажеш,

защото жестоко е влюбеното сърце...

 

Но виждам ти решил си да си тръгнеш,

глупаво е с афоризми да опитвам да те спра,

но понякога ни трябва само дума,

за да преобърнем нашите дела...

 

Аз повече няма да ти се обяснявам,

вземи решение и пътя сам си избери,

но ако може да те спре моето „Не заминавай”,

чуй как сърцето ми със всичка сила го крещи!

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??