20.09.2007 г., 1:32 ч.

НЕ ЗАСЛУЖАВАМ! 

  Поезия
717 0 4
 

Не заслужавам сълзите ти, обич,
и всяка убита надежда.
Аз не Човек, Сатана съм,
и пред тебе погледа свеждам...

 

И времето - и то със мене...
горкото... се не  изваля.

И моите сълзи не спряха,
макар лоша да съм...
дълбоко в мен живее любовта.

 

А все не смея да си тръгна,
и все те мъча... за какво!?
Ужасен Демон съм,
отричам се, отричам Любовта.

 

Но някой ден ще си ида,
не ще да чуеш повече за мен...
И този кръст от теб ще махна
и болката ще спре...

 

Защо, Боже...
ме такава създаде...
Болка ме кръсти,
на най-лошия Дявол

в ръцете ме даде...

 

Не видя ли, Боже - очите му,
от сълзи водопади,
нека не страда повече, Боже,
обещай, обещай ми...

 

19.09.2007г.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??