11.08.2022 г., 8:53 ч.

Не знаеш 

  Поезия » Любовна
212 2 5

      

      Не знаеш

 

Не знаеш колко те обичам!

Не знаеш колко си ми скъп!

След тебе в мислите си тичам

и по-красив е с теб денят!

 

Не знаеш обич ти какво е,

не знаеш как боли сърце

и неусетно как във мене

и чувството любов расте.

 

Не знаеш колко е прекрасно

да гледаш светлите звезди…

Нима на теб не ти е ясно,

че любовта ще ни спаси.

 

Не знаеш да обичаш силно!

Какво пък, може да си прав!

За теб е трудно, непосилно,

бъди си, скъпи, жив и здрав!

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??