НЕ ЗНАЕШ ТИ….
О, ти не знаеш колко те обичам…
Най-чистата любов във мен лежи…
О, старомоден съм, не го отричам
и затова съм хлътнал до уши!
Аз знам, че си момиче като всички.
Най-хубавата си за мен в света!
Кралицата ми… Моето величие!
Аз тука искам да те почета!
Навсякъде аз твоя образ виждам!
Без тебе този свят за мен е пуст…
Въздушни кули щом за нас съзиждам,
без тебе в тях и аз се чувствам чужд!
В сърцето си дълбоко аз те крия
и искам цял живот да си у мен!...
Като звяр ранен без тебе вия…
И чувствам, че съм смъртно наранен!
В мечтите си те качвам до звездите...
Ела да изградиме своя Рай!
И радостта ни да струи в очите…
И щастие то ни да е без край!
© Христо Славов Всички права запазени