9.11.2011 г., 20:16 ч.

Не знам... 

  Поезия » Любовна
828 0 3

Не знам, любов ли е това,

издигнато в душата ми разпятие!

Аз губя се в недостиг на слова,

във чужди и несгряващи обятия.

 

Объркана се лутам , безпосочно,

премного „ПРОТИВ” в мен и малко „ЗА”,

в графа „Надежда” – многоточие,

в колонката  „Доверие” – черта.

 

И сивото е днес във изобилие,

лишава чувствата от цвят.

Сломени от взаимното безсилие,

те някъде потъпкани мълчат.

 

И ако страст  кръвта ми не разгаря,

и любовта във мен все тъй не зрее,

ще стигне ли привързаност до края,

да се обичаме, дали ще съумеем!

 

 

 

 

© Арина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??