21.10.2021 г., 10:05 ч.

Не знам как се случи 

  Поезия » Любовна
583 0 0

      

       Не знам как се случи

 

Обичах красавец със руси коси,

с кафяви и мили – прекрасни очи.

По него жените въздишаха с жар

и беше за мене той божия дар.

 

Не знам как се случи, но влюбих се пак

и сякаш съдбата изпрати ми знак.

Красавецът рус аз забравих сега

и само за тебе си мисля в нощта.

 

Не си като него със светли коси,

но твойта усмивка с тъга ме плени.

Не знам и защо те обичам така,

но зная, че ти си за мене съдба.

                        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??