Не знам как се случи
Обичах красавец със руси коси,
с кафяви и мили – прекрасни очи.
По него жените въздишаха с жар
и беше за мене той божия дар.
Не знам как се случи, но влюбих се пак
и сякаш съдбата изпрати ми знак.
Красавецът рус аз забравих сега
и само за тебе си мисля в нощта.
Не си като него със светли коси,
но твойта усмивка с тъга ме плени.
Не знам и защо те обичам така,
но зная, че ти си за мене съдба.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.