Душата ми затънала е в марк.
Сърцето ми - заключено за радост.
И как да разбера? Не зная как -
коя е по-горчивата забрава.
Ще дойде лято, ще изгрее слънце пак.
В душата радостта ще се пробуди.
Но болката ще се превръща в страх
от нови и жестоки загуби.
© Наташа Биразова Всички права запазени