5.01.2010 г., 10:41 ч.

Небесна дъга 

  Поезия
871 0 2

Дъждовни капчици събирам в шепи,

в дланите си нося живата вода,

пий от тях, напук на дните клети,

аз ще ти даря небесната дъга.

 

Хвани ме за ръка и да преминем

през арката на цветния венец,

стисни очи, нашепвай мойто име,

то гали като утринен ветрец.

 

Отсреща ни очаква любовта,

не се отказвай, щом до тук си стигнал,

да я посрещнем със добре дошла,

тя с твоя поглед сладко ми намигна.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??