26.03.2010 г., 8:45 ч.

Небесна орхидея 

  Поезия » Философска
621 0 10

Преситен съм от хора и видения,

от луди и разумни същества!

Щом моят аз – небесна орхидея –

разцъфва върху белите листа,

тя, мисълта ми – тихата ми същност –

с тревожни букви търси синева...

Но нито миг назад не се обръщам,

където мълком споменът изтля.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??