26.06.2013 г., 20:32 ч.

Небесна премиера 

  Поезия » Философска
825 0 17

Небесна премиера

 

 

Домът ни е препълнена гримьорна

на сцената от фалш и лицемерие,

а ние всички просто сме актьори

очакващи небесна премиера!

 

Животът ни е само репетиция,

в отвъдното е нашият спектакъл,

а ние си приличаме с къртиците,

които се боят от светлината!

 

Смъртта е само преходно явление -

антрактът за подмяна на декори,

а ние сме постигнали безвремие

през времето пътуващи актьори!

 

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??