30.04.2021 г., 12:22 ч.  

Небесно кралство 

  Поезия » Свободен стих
347 0 0

 

 

Вятърът ечи, завихря се и пак слиза надолу, 

     

      хладно се спира 

пред птичите песни и глухо след миг 

      надолу се свлича.

Слънцето, рязко, и то захладняло 

            и гледа към свитите песни.

 

   Всеки тон, звук и мелодия техни светло се викат и студените капки във въздуха топличко в звездички

тук -там бавничко сплитат.

 

       Една по една всяка горе с крилата свои отлита,

     заедно безкрайността да изпишат и светли приказки всички да пишат.

 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??