21.09.2006 г., 18:52 ч.

Небето е отворено око 

  Поезия
1099 0 8

Небето е отворено око,
вторачено в човешката зеница,
което търси свойто потекло
на преродена Феникс птица.

И вижда всички земни съдбини,
за греховете ти и Бог не пита...
Човек в човешките си съдбини
сам в себе си изгубен скита.

И е нещастен, и самотен може би...
Но края на тунела е Надежда...
Небето синьо - Божии очи,
които във душата ни се вглеждат.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??