Sep 21, 2006, 6:52 PM

Небето е отворено око 

  Poetry
1105 0 8

Небето е отворено око,
вторачено в човешката зеница,
което търси свойто потекло
на преродена Феникс птица.

И вижда всички земни съдбини,
за греховете ти и Бог не пита...
Човек в човешките си съдбини
сам в себе си изгубен скита.

И е нещастен, и самотен може би...
Но края на тунела е Надежда...
Небето синьо - Божии очи,
които във душата ни се вглеждат.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??