17.11.2010 г., 12:06 ч.

Небето ми... 

  Поезия » Друга
480 0 11

                                         ***

 

                                         Все по-малко

                                         става

                                         небето ми -

                                         един прозорец

                                         отворен...

                                         Нощем  броя

                                         звездите -                                    

                                         пирони в кръста

                                         позорен...

                                         Събирам сутрин

                                         треските:

                                         Разпалвам

                                         огън

                                         съдбовен...                                       

 

                                                             17.11.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??