20.04.2011 г., 7:49 ч.

Нечакан и неискан... 

  Поезия » Любовна
1861 0 34


Нечакан и неискан -

в спокойния ми сън нахлуваш.

За мен си вече никой

и всеки миг със теб - ненужен.


Сърцето ми бе лава,

а чувствата - вулкан изригнал.

Изтлелите ми рани 

недей човърка. Няма смисъл.


Надвисва облак тежък

и ме люлеят земетръси.

Въртя се в кръг от грешки

и тихо плача във съня си...


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??