Apr 20, 2011, 7:49 AM

Нечакан и неискан... 

  Poetry » Love
1860 0 34


Нечакан и неискан -

в спокойния ми сън нахлуваш.

За мен си вече никой

и всеки миг със теб - ненужен.


Сърцето ми бе лава,

а чувствата - вулкан изригнал.

Изтлелите ми рани 

недей човърка. Няма смисъл.


Надвисва облак тежък

и ме люлеят земетръси.

Въртя се в кръг от грешки

и тихо плача във съня си...


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??