23.11.2018 г., 9:15 ч.

Недефинирано време 

  Поезия
374 0 1

вероятно
ще оздравявам от теб
още години наред

 

ще повишавам температурата
всеки път
щом си наоколо

 

ще изпадам в бълнуване
ще разпращам писма на приятели
обяснителни
отегчителни
обвинителни
оправдателни

безчет

ще се гърча
ще се отпускам безсилно
ще се изприщвам
изчервявам
побледнявам
на петна
ще побягвам
в неизвестни посоки

 

ще си правя 
заместително-любовно
самолечение
ще поглъщам
още отрова  
причинена от друг
казвайки си
ето на
те не струват 
а той ще се върне

 

след недефинирано време

колко дълго може да трае една лудост

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??