4.10.2007 г., 20:05 ч.

Недей 

  Поезия
798 1 2

Недей - не искам да оставаш,
щом казваш, че отрова съм за теб!
Недей - не искам нищо ти да  правиш,
достатъчно търпях от теб!
Недей - не си въобразявай,
че нещо повече си ти за мен,
аз слаба съм, но много по-силна съм от теб!
Недей - не ми казвай,
че за всичко съм виновна аз,
аз просто се опитвах щастието да си върна пак...

© Цвети Димчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??