21.10.2010 г., 14:32 ч.

Недей да питаш 

  Поезия
1185 0 5

Недей да питаш вятъра за мен,

не питай слънцето, морето и тревата,

не питай вечерта, не питай идващия ден,

отидох си от тук, но потърси ме в тишината.

 

Търси ме в мрака и мъглата, в невидените неща,

в неизказаните думи, в непролените сълзи.

Отхвърли оковите на тялото и паметта,

ела в безвремието и там ме намери.

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??