Oct 21, 2010, 2:32 PM

Недей да питаш 

  Poetry
1199 0 5

Недей да питаш вятъра за мен,

не питай слънцето, морето и тревата,

не питай вечерта, не питай идващия ден,

отидох си от тук, но потърси ме в тишината.

 

Търси ме в мрака и мъглата, в невидените неща,

в неизказаните думи, в непролените сълзи.

Отхвърли оковите на тялото и паметта,

ела в безвремието и там ме намери.

© Михаил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??