11.04.2010 г., 20:55 ч.

Недей сега чадър да вадиш 

  Поезия » Любовна
1032 0 21

Защо си тъжна тази вечер,

нали за хубаво се раздели,

какво сега отново пречи,

не се вини, не се вини.

 

Той сигурно ти липсва нещо,

а може би му липсваш ти,

защо се мислиш за безгрешна,

безгрешните ги най-боли.

 

И чудиш се какво да правиш,

а прошката се умори,

недей сега чадър да вадиш,

дъгата цветна не вали.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??