1.11.2018 г., 19:50 ч.

Недей тъжи 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
470 0 1
Йонка Янкова

. · 

Недей тъжи

Недей тъжи, добре съм аз
не страдам по изгубена любов.
Чувствата са толкова прекрасни,
не усещам студ и няма мрак.
Щастлива съм, че съм обичала,
толкова е топло на сърцето,
нежен шепот го окъпва.
Мрачното сърце не се усмихва,
и не копнее за утрешният ден.
Обичното сърце раздава нежност,
искри припалват гореща кръв.
Тогава разцъфтява любовта
и каца пак на мойто рамо.
О, да, в сърцето съхранявай 
единствено любов.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??