Nov 1, 2018, 7:50 PM

Недей тъжи 

  Poetry » Love, Free verse
482 0 1
Йонка Янкова

. · 

Недей тъжи

Недей тъжи, добре съм аз
не страдам по изгубена любов.
Чувствата са толкова прекрасни,
не усещам студ и няма мрак.
Щастлива съм, че съм обичала,
толкова е топло на сърцето,
нежен шепот го окъпва.
Мрачното сърце не се усмихва,
и не копнее за утрешният ден.
Обичното сърце раздава нежност,
искри припалват гореща кръв.
Тогава разцъфтява любовта
и каца пак на мойто рамо.
О, да, в сърцето съхранявай 
единствено любов.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??